Reserveer direct je tafel

Aanbod vakantiehuisjes in Brabant

RCN de Flaasbloem

Op zoek naar een vakantiehuisje in de natuur? Onderstaande vakantiehuisjes, stacaravans en/of chalets staan te koop op RCN de Flaasbloem, gelegen in een prachtig bosrijk gebied. RCN de Flaasbloem is ideaal gelegen voor mensen die van wandelen en fietsen houden, maar ook voor mensen die graag een leuke stad als Breda, Tilburg of Antwerpen bezoeken.

RCN de Flaasbloem | Bungalow nr.32

€ 53.500(verkoopprijs) Interesse? Bel: 06 53907449
Omschrijving Kenmerken Kaart Contact
Omschrijving

RCN de Flaasbloem | Bungalow nr.32

Zeer goed onderhouden 4 persoons bungalow op prachtige plek in het park. De bungalow is gelegen aan de (bijna) buitenzijde van het park en omgeven door enkel bungalows in particulier bezit. De woning heeft rondom een natuurtuin met gras, afgescheiden van andere woningen met groenstroken wat veel rust en privacy biedt. De bungalow is in zeer goed onderhouden en originele staat. Groot onderhoud betreft o.a. nieuwe betume en dakranden, nieuwe kozijnen en nieuwe CV ketel. De woning biedt vele mogelijkheden tot uitbreiding zoals te zien bij naburige bungalows. De tuin omvat eveneens een relatief nieuwe berging voor o.a. fietsen en tuingereedschap. Verkoop inclusief inventaris. TV en internet aanwezig.

 

Permanent verblijf is niet toegestaan!

Kenmerken
Aanwezig in accommodatie
Woning
Oppervlakte woning (m2): 42.5
Contact
Neem contact op met de verkoper
Vul hier niets in a.u.b.

Op zoek naar meer inspiratie?

Informatie over de camping en andere mogelijkheden

Informatie over de camping
Ben je benieuwd naar de faciliteiten op de camping of wil je zien wat er allemaal te doen is in de omgeving? Bekijk dan de website van RCN de Flaasbloem.

Aanbod vakantiehuisjes in Nederland
Staat het vakantiehuisje uit je dromen er nog niet tussen? Bekijk hier het complete aanbod te koop staande vakantiehuisjes op onze Nederlandse parken. Misschien dat je daar wel het vakantiehuisje vindt die je zoekt.

Tweede woning arrangement
Of anders is misschien het tweede woning arrangement iets voor jou. Met dit arrangement beschik je de herfst, winter en lente over je eigen vakantiehuisje waar je in de 22 weekenden, de Kerstvakantie en de Krokusvakantie heerlijk mag vertoeven voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Lege kavels voor stavacaravan of chalet
Heb je zelf al een stacaravan of chalet en ben je alleen op zoek naar een lege kavel als jaarplaats? Bekijk hier de beschikbare of bekijk alle beschikbare jaarplaatsen op onze campings in Nederland.