Reserveer direct je tafel

Aanbod vakantiehuisjes in Brabant

RCN de Flaasbloem

Op zoek naar een vakantiehuisje in de natuur? Onderstaande vakantiehuisjes, stacaravans en/of chalets staan te koop op RCN de Flaasbloem, gelegen in een prachtig bosrijk gebied. RCN de Flaasbloem is ideaal gelegen voor mensen die van wandelen en fietsen houden, maar ook voor mensen die graag een leuke stad als Breda, Tilburg of Antwerpen bezoeken.

RCN de Flaasbloem | Bungalow nr. 77

Bungalow op centraal gelegen plek. Rustige omgeving.
€ 48.500 Interesse? Bel: 0621888693
Omschrijving Kenmerken Kaart Contact
Omschrijving

RCN de Flaasbloem | Bungalow nr. 77

Bungalow met twee slaapkamers, douche/wc. Centrale verwarming. Schuurtje naast de bungalow is in 2019 nieuw neergezet. In 2016 is het dak bekleed met kunststofdakbedekking. En in 2020 zijn er kunstofkozijnen in gekomen in de slaapkamers, zijgevel en de gehele achterkant inclusief dubbelglas. Parkeerplaats voor de deur. Mogelijkheid tot uitbreiding van de bungalow in overleg met parkmanager.

Permanente bewoning is niet toegestaan.

Kenmerken
Aanwezig in accommodatie
Woning
Oppervlakte woning (m2): 48
Audio
Internet aansluiting
Wifi
Centrale antenne
Keuken
Inclusief keukeninventaris
Gasfornuis
Afzuigkap
Koelkast
Aparte vriezer
Kozijnen
Hard houten
Kunststof
Nutsvoorziening
Elektra
Water
Aangesloten op het aardgasnet
Sanitair
Toilet in badkamer
Verwarming
CV ketel
Contact
Neem contact op met de verkoper
Vul hier niets in a.u.b.

Op zoek naar meer inspiratie?

Informatie over de camping en andere mogelijkheden

Informatie over de camping
Ben je benieuwd naar de faciliteiten op de camping of wil je zien wat er allemaal te doen is in de omgeving? Bekijk dan de website van RCN de Flaasbloem.

Aanbod vakantiehuisjes in Nederland
Staat het vakantiehuisje uit je dromen er nog niet tussen? Bekijk hier het complete aanbod te koop staande vakantiehuisjes op onze Nederlandse parken. Misschien dat je daar wel het vakantiehuisje vindt die je zoekt.

Tweede woning arrangement
Of anders is misschien het tweede woning arrangement iets voor jou. Met dit arrangement beschik je de herfst, winter en lente over je eigen vakantiehuisje waar je in de 22 weekenden, de Kerstvakantie en de Krokusvakantie heerlijk mag vertoeven voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Lege kavels voor stavacaravan of chalet
Heb je zelf al een stacaravan of chalet en ben je alleen op zoek naar een lege kavel als jaarplaats? Bekijk hier de beschikbare of bekijk alle beschikbare jaarplaatsen op onze campings in Nederland.