Reserveer direct je tafel

Aanbod vakantiehuisjes in Brabant RCN de Flaasbloem

Op zoek naar een vakantiehuisje in de natuur? Onderstaande vakantiehuisjes, stacaravans en/of chalets staan te koop op RCN de Flaasbloem, gelegen in een prachtig bosrijk gebied. RCN de Flaasbloem is ideaal gelegen voor mensen die van wandelen en fietsen houden, maar ook voor mensen die graag een leuke stad als Breda, Tilburg of Antwerpen bezoeken.

RCN de Flaasbloem | Brabant : RCN de Flaasbloem | Stacaravan nr. 758

Sfeervolle stacaravan in prachtige bosrijke omgeving
€ 16.500 (verkoopprijs) Interesse? Bel: 0613238060
Omschrijving Kenmerken Kaart Contact
Omschrijving

RCN de Flaasbloem | Stacaravan nr. 758

De stacaravan heeft een oppervlakte van 43m2. Begin 2018 hebben wij deze stacaravan aangekocht en hebben wij hier diverse vernieuwingen in aangebracht. Zoals een geheel nieuwe badkamer, wateraansluitingen en leidingwerk, geiser, laminaatvloer en isolatie en diverse nieuwe meubelen.

 

De stacaravan, met een eigen parkeerplaats en idyllisch bospad naar een ruime eigen kavel in een bosrijk gebied. In de stacaravan zijn 2 slaapkamers te vinden, waarvan 1 kamer voorzien van stapelbed en kastje.

 

De ouderslaapkamer is voorzien van 1.60m bed (nieuwe Ikea matrassen (2018)) en kledingkast. In deze kamer is nog ruimte voor het plaatsen van een ledikantje of campingbedje. De keuken is voorzien van gasfornuis, diverse kasten met volledige inboedel en servies. Tevens een combi magnetron en grote koelkast aanwezig.

 

In de woonkamer, met prachtig glazen pui en unieke openslaande deuren (waardoor veel daglicht en contact met bosrijk gebied) is een gashaard te vinden. Tevens voorzien van nieuwe meubelen (2018), televisie en zeer goed werkende WiFi. Aan de stacaravan is een vlonder en een vast klompenhok gebouwd, en achter de stacaravan is een schuurtje met staldeur en fietsenstalling. Tegenover de schuur is een buitenkraan bevestigd.

Kenmerken
Aanwezig in accommodatie
Woning
Oppervlakte woning (m2): 43
Laatste veiligheidskeurig: 2017-11-25T00:00:00
Algemeen
Inclusief inventaris
Audio
Televisie
DVD speler
Internet aansluiting
Wifi
Centrale antenne
Mobiele telefoonontvangst goed
Exterieur
Hout
Kunststof
Keuken
Gasfornuis 4 pits
Afzuigkap
Koelkast
Aparte vriezer
Magnetron
Oven
Complete keuken inventaris
Kozijnen
Hard houten
Nutsvoorziening
Elektra
Water
aangesloten op het aardgasnet
Afvoer
Sanitair
Douchecabine
Wastafel
Badkamermeubel
Toilet in badkamer
Betegeld
Waterafstotende wand
Badkamerraam
Verwarming
Gashaard
Geiser
Vloeren
Tegelvloer
Laminaat
Slaapkamer
Horren
Contact
Neem contact op met de verkoper
Aanhef*
Voorletters*
Achternaam*
Telefoon
Mobiel
Opmerking*
Vul hier niets in a.u.b.

Op zoek naar meer inspiratie? Informatie over de camping en andere mogelijkheden

Informatie over de camping
Ben je benieuwd naar de faciliteiten op de camping of wil je zien wat er allemaal te doen is in de omgeving? Bekijk dan de website van RCN de Flaasbloem.

Aanbod vakantiehuisjes in Nederland
Staat het vakantiehuisje uit je dromen er nog niet tussen? Bekijk hier het complete aanbod te koop staande vakantiehuisjes op onze Nederlandse parken. Misschien dat je daar wel het vakantiehuisje vindt die je zoekt.

Tweede woning arrangement
Of anders is misschien het tweede woning arrangement iets voor jou. Met dit arrangement beschik je de herfst, winter en lente over je eigen vakantiehuisje waar je in de 22 weekenden, de Kerstvakantie en de Krokusvakantie heerlijk mag vertoeven voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Lege kavels voor stavacaravan of chalet
Heb je zelf al een stacaravan of chalet en ben je alleen op zoek naar een lege kavel als jaarplaats? Bekijk hier de beschikbare of bekijk alle beschikbare jaarplaatsen op onze campings in Nederland.