Reserveer direct je tafel

Aanbod vakantiehuisjes in Brabant

RCN de Flaasbloem

Op zoek naar een vakantiehuisje in de natuur? Onderstaande vakantiehuisjes, stacaravans en/of chalets staan te koop op RCN de Flaasbloem, gelegen in een prachtig bosrijk gebied. RCN de Flaasbloem is ideaal gelegen voor mensen die van wandelen en fietsen houden, maar ook voor mensen die graag een leuke stad als Breda, Tilburg of Antwerpen bezoeken.

RCN de Flaasbloem | Stacaravan nr. 842

Te koop mooie luxe stacaravan Atlas Mayfair Super
€ 14.750 (verkoopprijs) Interesse? Bel: 06 3001 8070
Omschrijving Kenmerken Kaart Contact
Omschrijving

RCN de Flaasbloem | Stacaravan nr. 842

De stacaravan is groot 11,40 x 3,70 en voorzien van woonkamer, eethoek , aparte keuken, gang, apart toilet, meterkast, ouderslaapkamer, kinderslaapkamer, badkamer met douche en wastafel. Tevens een vaste voortent met eethoek. De keuken is voorzien van gaskooktoestel, gasoven, gasgril, koel- vriescombinatie en magnetron. De caravan beschikt over zeer veel kastruimte. Overdekt hoog terras bij de caravan. Daarnaast een aluminium berging 2 x 3 m1,met wasmachine aansluiting. Grote tuin met twee terrassen, waarvan één met vaste overkapping. Voor de kinderen een grote trampoline rond 3 m1. Het geheel wordt verkocht inclusief inventaris servies, bestek, pannen, etcetra. Grasmaaier, fietsen e.d. De jaarplaats heeft een vaste gas aansluiting, elektra, water en draadloze wifi. Alles bij elkaar kunt u het als een tweede huis in een zeer mooie omgeving beschouwen.

Kenmerken
Aanwezig in accommodatie
Woning
Oppervlakte woning (m2): 42
Merk en type van stacaravan/chalet: Atlas Mayfair Super
Laatste veiligheidskeurig: 2019-10-19T00:00:00
Bouwjaar: 2009
Algemeen
Inclusief inventaris
Audio
Internet aansluiting
Wifi
Centrale antenne
Goede mobiele telefoonontvangst
Exterieur
Aluminium
Keuken
Gasfornuis
Afzuigkap
Koel- vriescombinatie
Kozijnen
Aluminium
Nutsvoorziening
Elektra
Water
Propaangasnet
Aangesloten op gasflessen
Afvoer
Sanitair
Douchecabine
Wastafel
Gescheiden toilet
Waterafstotende wand
Badkamerraam
Wasmachine
Wasmachineaansluiting
Verwarming
Gashaard
Geiser
Vloeren
Linoleum
Vloerbedekking
Slaapkamer
Ombouwkasten
Contact
Neem contact op met de verkoper
Vul hier niets in a.u.b.

Op zoek naar meer inspiratie?

Informatie over de camping en andere mogelijkheden

Informatie over de camping
Ben je benieuwd naar de faciliteiten op de camping of wil je zien wat er allemaal te doen is in de omgeving? Bekijk dan de website van RCN de Flaasbloem.

Aanbod vakantiehuisjes in Nederland
Staat het vakantiehuisje uit je dromen er nog niet tussen? Bekijk hier het complete aanbod te koop staande vakantiehuisjes op onze Nederlandse parken. Misschien dat je daar wel het vakantiehuisje vindt die je zoekt.

Tweede woning arrangement
Of anders is misschien het tweede woning arrangement iets voor jou. Met dit arrangement beschik je de herfst, winter en lente over je eigen vakantiehuisje waar je in de 22 weekenden, de Kerstvakantie en de Krokusvakantie heerlijk mag vertoeven voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Lege kavels voor stavacaravan of chalet
Heb je zelf al een stacaravan of chalet en ben je alleen op zoek naar een lege kavel als jaarplaats? Bekijk hier de beschikbare of bekijk alle beschikbare jaarplaatsen op onze campings in Nederland.