Reserveer direct je tafel

Aanbod vakantiehuisjes op de Veluwe RCN de Jagerstee

Op zoek naar een vakantiehuisje in de natuur? Onderstaande vakantiehuisjes, stacaravans en/of chalets staan te koop op RCN de Jagerstee, gelegen in een prachtig bosrijk gebied. RCN de Jagerstee is ideaal gelegen voor mensen die van wandelen en fietsen houden.

RCN de Jagerstee | Veluwe : RCN de Jagerstee | Stacaravan nr. 91

Goed onderhouden stacaravan op een prachtige plek
€ 7.750 (verkoopprijs) Interesse? Bel: 0578-613330
Omschrijving Kenmerken Kaart Contact
Omschrijving

RCN de Jagerstee | Stacaravan nr. 91

Op de bosrijke camping de Jagerstee te Epe op de Veluwe bieden wij onze stacaravan (Sunseeker type Jamaica uit 2000) te koop aan. De stacaravan staat op een ruime plaats met zon- en schaduwplekken en veel privacy. Inclusief stenen veranda en relatief jonge (2014) blokhut. Twee slaapkamers: een met tweepersoonsbed en ombouwkasten, en een kleinere slaapkamer met ruimte voor twee eenpersoonsbedden en legkast. De ruime woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras. Badkamer met douche / thermostaatkraan en wastafel. Aparte toiletruimte. Nieuwe laminaatvloer (2016) in gehele caravan (behalve in toilet en badkamer; voor deze ruimtes is plak-pvc aanwezig maar nog niet gelegd). Gaskachel (2012) en geiser (2014). De caravan is aangesloten op alle nutsvoorzieningen, incl. wifi. Vraagprijs is inclusief inboedel, keukenuitrusting, blokhut, picknicktafel etc. Voor meer informatie bel 0630109997 (verkoper) of de camping 0578-613330.

Permanente bewoning is niet toegestaan.

Kenmerken
Aanwezig in accommodatie
Woning
Oppervlakte woning (m2): 36
Merk / type: Sunseeker Jamaica
Laatste veiligheidskeurig: 2017-10-30T00:00:00
Algemeen
Inclusief inventaris
Audio
Wifi
Centrale antenne
Mobiele telefoonontvangst goed
Exterieur
Aluminium
Keuken
Inclusief keukeninventaris
Gasfornuis
Afzuigkap
Koelkast
Kozijnen
Aluminium
Nutsvoorziening
Elektra
Water
Aangesloten op het aardgasnet
Sanitair
Douchecabine
Wastafel
Gescheiden toilet
Badkamerraam
Wasmachine
Droger
Verwarming
Geiser
Vloeren
Laminaat
Slaapkamer
Ombouwkasten
Contact
Neem contact op met de verkoper
Aanhef*
Voorletters*
Achternaam*
Telefoon
Mobiel
Opmerking*
Vul hier niets in a.u.b.

Op zoek naar meer inspiratie? Informatie over de camping en andere mogelijkheden

Informatie over de camping
Ben je benieuwd naar de faciliteiten op de camping of wil je zien wat er allemaal te doen is in de omgeving? Bekijk dan de website van RCN de Jagerstee. 

Aanbod vakantiehuisjes in Nederland
Staat het vakantiehuisje uit je dromen er nog niet tussen? Bekijk hier het complete aanbod te koop staande vakantiehuisjes op onze Nederlandse parken. Misschien dat je daar wel het vakantiehuisje vindt die je zoekt.


Tweede woning arrangement
Of anders is misschien het tweede woning arrangement iets voor jou. Met dit arrangement beschik je de herfst, winter en lente over je eigen vakantiehuisje waar je in de 22 weekenden, de Kerstvakantie en de Krokusvakantie heerlijk mag vertoeven voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Lege kavels voor stacaravan of chalet
Heb je zelf al een stacaravan of chalet en ben je alleen op zoek naar een lege kavel als jaarplaats? Bekijk hier de beschikbare jaarplaatsen op camping RCN de Jagerstee op de Veluwe of bekijk alle beschikbare jaarplaatsen op onze campings in Nederland.