Reserveer direct je tafel

Aanbod vakantiehuisjes in Drenthe RCN de Noordster

Op zoek naar een vakantiehuisje in de natuur? Onderstaande vakantiehuisjes, stacaravans en/of chalets staan te koop op RCN de Noordster, gelegen in een prachtig bosrijk gebied. RCN de Noordster is ideaal gelegen voor mensen die van wandelen en fietsen houden.

 • verkoopprijs € 49.500

  RCN de Noordster | Bungalow - nr. 31

  Vrijstaande bungalow voor 4 personen
  Omschrijving

  Vrijstaande 4 persoons bungalow (35 m2) gelegen aan de Nepthunus 31 op RCN de Noordster in Dwingeloo. De bungalow ligt op een heuvel met een royaal perceel bosgrond van 180 m2 met veel privacy.

  Meer info & contact
 • prijstype niet tonen € 147.000

  RCN de Noordster | Bungalow - nr. 57

  Luxe 6 persoons bungalow op een A -locatie
  Omschrijving

  Luxe 6 persoons bungalow (bouwjaar 2009) op een A -locatie

  Meer info & contact
 • verkoopprijs € 19.950

  RCN de Noordster | Stacaravan - nr. 56

  Mooie goed onderhouden caravan op RCN de Noordster
  Omschrijving

  Mooie goed onderhouden caravan op RCN de Noordster in Dwingeloo.

  Meer info & contact
 • verkoopprijs € 97.000

  RCN de Noordster | Bungalow - nr. 43

  Gerenoveerde vrijstaande bungalow op een royaal perceer
  Omschrijving

  Gerenoveerde vrijstaande bungalow (99 m2) op royaal perceel van ca. 180 m2. Gelegen op een rustige plek met tuin rondom. De bungalow met 4 slaapkamers is geschikt voor 8 personen. Vanuit de living is het terras bereikbaar via dubbele tuindeuren. De tuin heeft een vrijstaande schuur met houtopslag.

  Meer info & contact
 • verkoopprijs € 66.500

  RCN de Noordster | Chalet - nr. 48

  Omschrijving

  NIEUW op een prachtige plek gelegen op RCN de Noordster een chalet van Jatin recreatiebouw uit Dwingeloo. 4.5 x 12 meter. Van alle gemakken voorzien. Buitenzijde is van waxedwood, volledig geïsoleerd, kunststof kozijnen. Ruime woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. CV.

  Meer info & contact
 • Op zoek naar meer inspiratie? Informatie over de camping en andere mogelijkheden

  Informatie over de camping
  Ben je benieuwd naar de faciliteiten op de camping of wil je zien wat er allemaal te doen is in de omgeving? Bekijk dan de website van RCN de Noordster.


  Aanbod vakantiehuisjes in Nederland
  Staat het vakantiehuisje uit je dromen er nog niet tussen? Bekijk hier het complete aanbod te koop staande vakantiehuisjes op onze Nederlandse parken. Misschien dat je daar wel het vakantiehuisje vindt die je zoekt.

  Tweede woning arrangement
  Of anders is misschien het tweede woning arrangement iets voor jou. Met dit arrangement beschik je de herfst, winter en lente over je eigen vakantiehuisje waar je in de 22 weekenden, de Kerstvakantie en de Krokusvakantie heerlijk mag vertoeven voor een zeer aantrekkelijke prijs.


  Lege kavels voor stacaravan of chalet
  Heb je zelf al een stacaravan of chalet en ben je alleen op zoek naar een lege kavel als jaarplaats? Bekijk hier de beschikbare jaarplaatsen op camping RCN de Noordster in Drenthe of bekijk alle beschikbare jaarplaatsen op onze campings in Nederland.