Reserveer direct je tafel

Aanbod vakantiehuisjes in Friesland

RCN de Roggeberg

Op zoek naar een vakantiehuisje in de natuur? Onderstaande vakantiehuisjes, stacaravans en/of chalets staan te koop op RCN de Roggeberg, gelegen in een prachtig bosrijk gebied. RCN de Roggeberg is ideaal gelegen voor mensen die van wandelen en fietsen houden.

RCN de Roggeberg | Diverse lege plaatsen

Diverse lege plaatsen voor stacaravans of chalets in het bos
€ 0 (prijstype niet tonen) Interesse? Bel: 0516-431441
Omschrijving Kenmerken Kaart Contact
Omschrijving

RCN de Roggeberg | Diverse lege plaatsen

Diverse vrije plaatsen voor stacaravans of chalets van verschillende afmetingen op RCN de Roggeberg.


Plaatsen zijn inclusief wateraansluiting, riolering, elektra 16 ampère, TV-aansluiting. Er zijn ook een aantal plaatsen beschikbaar met aansluiting aardgas. 

 

U bent van harte welkom om de plaatsen op ons park te komen bekijken. Bekijk de beschikbare jaarplaatsen hier. Neem voor meer informatie over de beschikbare plaatsen, mogelijkheden en tarieven contact op met de Roggeberg.

Kenmerken
Aanwezig in accommodatie
Woning
Contact
Neem contact op met de verkoper
Vul hier niets in a.u.b.

Op zoek naar meer inspiratie?

Informatie over de camping en andere mogelijkheden

Informatie over de camping
Ben je benieuwd naar de faciliteiten op de camping of wil je zien wat er allemaal te doen is in de omgeving? Bekijk dan de website van RCN de Roggeberg. 

Aanbod vakantiehuisjes in Nederland
Staat het vakantiehuisje uit je dromen er nog niet tussen? Bekijk hier het complete aanbod te koop staande vakantiehuisjes op onze Nederlandse parken. Misschien dat je daar wel het vakantiehuisje vindt die je zoekt.

Tweede woning arrangement
Of anders is misschien het tweede woning arrangement iets voor jou. Met dit arrangement beschik je de herfst, winter en lente over je eigen vakantiehuisje waar je in de 22 weekenden, de Kerstvakantie en de Krokusvakantie heerlijk mag vertoeven voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Lege kavels voor stacaravan of chalet
Heb je zelf al een stacaravan of chalet en ben je alleen op zoek naar een lege kavel als jaarplaats? Bekijk hier de beschikbare jaarplaatsen op camping RCN de Roggeberg in Friesland of bekijk alle beschikbare jaarplaatsen op onze campings in Nederland.