Reserveer direct je tafel

Aanbod vakantiehuisjes in Utrecht RCN het Grote Bos

Op zoek naar een vakantiehuisje in de natuur?

Onderstaande vakantiehuisjes, stacaravans en/of chalets staan te koop op RCN het Grote Bos, gelegen in een prachtig bosrijk gebied. RCN het Grote Bos is ideaal gelegen voor mensen die van wandelen en fietsen houden, maar ook voor mensen die graag een leuke stad als Utrecht of Amersfoort bezoeken.

 • verkoopprijs € 75.000

  RCN het Grote Bos | Bungalow nr. 335

  Prachtig voorin gelegen bungalow met grote tuin
  Omschrijving

  Prachtig voorin gelegen bungalow met grote tuin. Badkamer met ligbad en ruime huiskamer.

  Meer info & contact
 • k.k. € 9.500

  RCN Het Grote Bos | Stacravan nr. 706

  Mooie stacaravan op een prachtige plaats
  Omschrijving

  Op een steenworp afstand van het zwembad en de grote speeltuin staat deze mooie stacaravan. Op de zonnige veranda geniet u van de hoge bomen, de eekhoorns en de vogels. Met een keukentje, warme douche, woonkamer en twee slaapkamertjes heeft u alles wat u nodig heeft voor een heerlijk buitenverblijf.

   

   

  Meer info & contact
 • Op zoek naar meer inspiratie? Informatie over de camping en andere mogelijkheden

  Informatie over de camping
  Ben je benieuwd naar de faciliteiten op de camping of wil je zien wat er allemaal te doen is in de omgeving? Bekijk dan de website van RCN het Grote Bos.

  Aanbod vakantiehuisjes in Nederland
  Staat het vakantiehuisje uit je dromen er nog niet tussen? Bekijk hier het complete aanbod te koop staande vakantiehuisjes op onze Nederlandse parken. Misschien dat je daar wel het vakantiehuisje vindt die je zoekt.

  Tweede woning arrangement
  Of anders is misschien het tweede woning arrangement iets voor jou. Met dit arrangement beschik je de herfst, winter en lente over je eigen vakantiehuisje waar je in de 22 weekenden, de Kerstvakantie en de Krokusvakantie heerlijk mag vertoeven voor een zeer aantrekkelijke prijs.

  Lege kavels voor stacaravan of chalet
  Heb je zelf al een stacaravan of chalet en ben je alleen op zoek naar een lege kavel als jaarplaats? Bekijk hier de beschikbare jaarplaatsen op camping RCN het Grote Bos in Utrecht of bekijk alle beschikbare jaarplaatsen op onze campings in Nederland.