Aanbod vakantiehuisjes in Utrecht RCN het Grote Bos

Op zoek naar een vakantiehuisje in de natuur?

Onderstaande vakantiehuisjes, stacaravans en/of chalets staan te koop op RCN het Grote Bos, gelegen in een prachtig bosrijk gebied. RCN het Grote Bos is ideaal gelegen voor mensen die van wandelen en fietsen houden, maar ook voor mensen die graag een leuke stad als Utrecht of Amersfoort bezoeken.

RCN het Grote Bos | Utrecht : RCN het Grote Bos | Bungalow - nr. 57

Onderhoudsvrije bungalow, gelegen op een rustige kavel
€ 62.500 (verkoopprijs) Interesse? Bel: 06-51793687
Omschrijving Kenmerken Kaart Contact
Omschrijving

RCN het Grote Bos | Bungalow - nr. 57

Ruime, geïsoleerde bungalow met veel lichtinval en van alle gemakken voorzien (bouwjaar 2004). Canexel, dubbel glas (thermopane), kunststof houtnerf kozijnen en zinkstalen dakpanplaten afgewerkt met zinkstalen boei delen. De gehele woning is voorzien van laminaat, uitgezonderd de hal en het toilet (tegelvloer).

 

Woning wordt verwarmd middels elektrische heteluchtverwarming. De gecombineerde woonkamer/keuken is ruim opgezet. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, koffiezetapparaat en elektrische waterkoker. De koelkast, diepvries, magnetron en oven staan in de hal geplaatst. De toiletruimte is voorzien van een toilet met wasbak en spiegel. De douche is in aanbouw.

 

De bungalow is voorzien van een inpandig schuurtje waar fietsen, gereedschappen etc. geplaats kunnen worden. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan twee ouderslaapkamers voorzien van een compleet tweepersoonsbed inclusief 2-deurs kledingkast en een kinderslaapkamer voorzien van een compleet stapelbed en eveneens een 2-deurs kledingkast.

 

Permanente bewoning is niet toegestaan.

Kenmerken
Aanwezig in accommodatie
Woning
Oppervlakte woning (m2): 55
Lengte (m): 10.2
Breedte (m): 4.6
Merk / type: Canexel bungalow
Algemeen
Inclusief inventaris
Audio
Televisie
Muziekinstallatie
DVD speler
Centrale antenne
Mobiele telefoonontvangst goed
Exterieur
Canexel
Keuken
Elektrische kookplaat
Afzuigkap
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Complete keuken inventaris
Kozijnen
Kunststof
Nutsvoorziening
Elektra
Water
Afvoer
Sanitair
Douchecabine
Wastafel
Badkamermeubel
Gescheiden toilet
Betegeld
Vloeren
Tegelvloer
Laminaat
Slaapkamer
Kaptafels
Horren
Contact
Neem contact op met de verkoper
Aanhef*
Voorletters*
Achternaam*
Telefoon
Mobiel
Opmerking*
Vul hier niets in a.u.b.

Op zoek naar meer inspiratie? Informatie over de camping en andere mogelijkheden

Informatie over de camping
Ben je benieuwd naar de faciliteiten op de camping of wil je zien wat er allemaal te doen is in de omgeving? Bekijk dan de website van RCN het Grote Bos.

Aanbod vakantiehuisjes in Nederland
Staat het vakantiehuisje uit je dromen er nog niet tussen? Bekijk hier het complete aanbod te koop staande vakantiehuisjes op onze Nederlandse parken. Misschien dat je daar wel het vakantiehuisje vindt die je zoekt.

Tweede woning arrangement
Of anders is misschien het tweede woning arrangement iets voor jou. Met dit arrangement beschik je de herfst, winter en lente over je eigen vakantiehuisje waar je in de 22 weekenden, de Kerstvakantie en de Krokusvakantie heerlijk mag vertoeven voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Lege kavels voor stacaravan of chalet
Heb je zelf al een stacaravan of chalet en ben je alleen op zoek naar een lege kavel als jaarplaats? Bekijk hier de beschikbare jaarplaatsen op camping RCN het Grote Bos in Utrecht of bekijk alle beschikbare jaarplaatsen op onze campings in Nederland.