Aanbod vakantiehuisjes in Utrecht RCN het Grote Bos

Op zoek naar een vakantiehuisje in de natuur?

Onderstaande vakantiehuisjes, stacaravans en/of chalets staan te koop op RCN het Grote Bos, gelegen in een prachtig bosrijk gebied. RCN het Grote Bos is ideaal gelegen voor mensen die van wandelen en fietsen houden, maar ook voor mensen die graag een leuke stad als Utrecht of Amersfoort bezoeken.

RCN het Grote Bos | Utrecht : RCN het Grote Bos | Chalet nr. 762

Nette chalet met witte kunststof planken afwerking
€ 14.500 (verkoopprijs) Interesse? Bel: 0683248445
Omschrijving Kenmerken Kaart Contact
Omschrijving

RCN het Grote Bos | Chalet nr. 762

Gooi de openslaande deuren open en u zit heerlijk in de zon te genieten van kopje koffie en/of thee. Het chalet heeft ook een kleine veranda wat ideaal is om uw nat te schoeisel en/of paraplu te laten staan.

Het dak van het chalet is 7 jaar geleden vernieuwd en recent is de elektra onder handen genomen en waar nodig vernieuwd. Zo zijn er 2 nieuwe groepenkasten aangelegd en aparte aardlekschakelaar geplaatst voor airco oven en kookplaat.

 

Het chalet staat op ruim 300 m2 bosgrond en u kunt eromheen wandelen en heeft aan beide zijden ruim plek om te tuinieren. Een tuinschuur is aanwezig waar u de fietsen en tuinspullen kwijt kunt. Op het terras staat een paviljoen dat tijdens een kleine regenbui of velle zon prettige bescherming biedt. Hier zaten wij vaak tot laat in de avond te genieten van de bosgeluiden.

 

Het chalet staat op een centrale locatie in het park ( Draaiweg 75D), vlakbij de receptie en grote speeltuin en het zwembad.

 

Heeft u interesse? Bel dan voor een afspraak.

 

Permanente bewoning niet toegestaan!

Kenmerken
Aanwezig in accommodatie
Woning
Oppervlakte woning (m2): 30
Lengte (m): 10
Breedte (m): 3
Merk / type: Hout opbouw
Laatste veiligheidskeurig: 2019-04-12T00:00:00
Algemeen
Inclusief inventaris
Audio
Centrale antenne
Exterieur
Kunststof
Keuken
Elektrische kookplaat
Koelkast
Vaatwasser
Magnetron
Oven
Complete keuken inventaris
Kozijnen
Hard houten
Nutsvoorziening
Elektra
Water
Afvoer
Sanitair
Douchecabine
Wastafel
Badkamermeubel
Toilet in badkamer
Betegeld
Badkamerraam
Vloeren
Linoleum
Contact
Neem contact op met de verkoper
Aanhef*
Voorletters*
Achternaam*
Telefoon
Mobiel
Opmerking*
Vul hier niets in a.u.b.

Op zoek naar meer inspiratie? Informatie over de camping en andere mogelijkheden

Informatie over de camping
Ben je benieuwd naar de faciliteiten op de camping of wil je zien wat er allemaal te doen is in de omgeving? Bekijk dan de website van RCN het Grote Bos.

Aanbod vakantiehuisjes in Nederland
Staat het vakantiehuisje uit je dromen er nog niet tussen? Bekijk hier het complete aanbod te koop staande vakantiehuisjes op onze Nederlandse parken. Misschien dat je daar wel het vakantiehuisje vindt die je zoekt.

Tweede woning arrangement
Of anders is misschien het tweede woning arrangement iets voor jou. Met dit arrangement beschik je de herfst, winter en lente over je eigen vakantiehuisje waar je in de 22 weekenden, de Kerstvakantie en de Krokusvakantie heerlijk mag vertoeven voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Lege kavels voor stacaravan of chalet
Heb je zelf al een stacaravan of chalet en ben je alleen op zoek naar een lege kavel als jaarplaats? Bekijk hier de beschikbare jaarplaatsen op camping RCN het Grote Bos in Utrecht of bekijk alle beschikbare jaarplaatsen op onze campings in Nederland.