Reserveer direct je tafel

Aanbod vakantiehuisjes in Flevoland

RCN Zeewolde

Op zoek naar een vakantiehuisje aan het water? Onderstaande vakantiehuisjes, stacaravans en chalets staan te koop op RCN Zeewolde, gelegen aan het Veluwemeer. RCN Zeewolde is ideaal gelegen voor mensen die watersport houden. 

RCN Zeewolde | Chalet nr. 883

Ruime plaats met mogelijkheid Afm.15 X 12 meter, auto acht
€ 43.000 Interesse? Bel: 0622494894
Omschrijving Kenmerken Kaart Contact
Omschrijving

RCN Zeewolde | Chalet nr. 883

Canexel chalet, dubbel geïsoleerd, winter hard,dubbele beglazing. Huiskamer voorzien van compleet interieur en voorzien van gordijnen. Mooie grote terrasdeuren met afstap naar terras,Tv aansluiting,diverse zit mogelijkheden, voorzien van gaskachel,veel stopcontacten,veel grote ramen met licht bruine vinylvloerbedekking door het hele chalet. Complete keuken inclusief inventaris. Kleine slaapkamer met veel kastruimte en éénpersoonsbed, ouder slaaplamer met 2 persoonsbed alle bedden voorzien van boxspring matrassen,en veel kledingkasten. Badkamer voorzien van wastafel,toilet en douchecabine met automatische ventilatie.Plafond en wanden zijn afwasbaar. Metalen dakpannen . Kunststof kozijnen met veiligheidsbeslag. Vorstvrije buitenkraan.Onderzijde afgezet met geïsoleerde damwand. Aparte schuur voor fietsen en opbergen van tuin gereedschap. Tevens voorzien van geaard stopcontact. Chalet bevind zich op een rustige plek 500 meter v.d.ingang. Rondom het chalet een hoge heg wat veel privacy geeft en de auto kan achter het chalet geplaatst worden. Boven dien is er uitbreiding mogelijk met 5 meter aan de voorzijde v.h.chalet. Chalet staat op de breedte van het terras daardoor veel zon en lichtinval.

Kenmerken
Aanwezig in accommodatie
Woning
Oppervlakte woning (m2): 40
Merk en type van stacaravan/chalet: Sunhouse Primeur
Bouwjaar: 2014
Algemeen
Inclusief inventaris
Audio
Goede mobiele telefoonontvangst
Exterieur
Canexel
Keuken
Inclusief keukeninventaris
Gasfornuis
Afzuigkap
Koelkast
Koel- vriescombinatie
Kozijnen
Kunststof
Nutsvoorziening
Elektra
Water
Propaangasnet
Afvoer
Sanitair
Douchecabine
Wastafel
Toilet in badkamer
Waterafstotende wand
Badkamerraam
Verwarming
Gashaard
Geiser
Vloeren
Linoleum
Slaapkamer
Ombouwkasten
Contact
Neem contact op met de verkoper
Vul hier niets in a.u.b.

Op zoek naar inspiratie?

Informatie over de camping en andere mogelijkheden

Informatie over de camping
Ben je benieuwd naar de faciliteiten op de camping of wil je zien wat er allemaal te doen is in de omgeving? Bekijk dan de website van RCN Zeewolde.

Aanbod vakantiehuisjes in Nederland
Staat het vakantiehuisje uit je dromen er nog niet tussen? Bekijk hier het complete aanbod te koop staande vakantiehuisjes op onze Nederlandse parken. Misschien dat je daar wel het vakantiehuisje vindt die je zoekt.

Tweede woning arrangement
Of anders is misschien het tweede woning arrangement iets voor jou. Met dit arrangement beschik je de herfst, winter en lente over je eigen vakantiehuisje waar je in de 22 weekenden, de Kerstvakantie en de Krokusvakantie heerlijk mag vertoeven voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Lege kavels voor stacaravan of chalet
Heb je zelf al een stacaravan of chalet en ben je alleen op zoek naar een lege kavel als jaarplaats? Bekijk hier alle beschikbare jaarplaatsen op onze campings in Nederland.